A CSAPAT

Szabó Gabi

újságíró, műsorvezető.

A Jövő Kommunikációja Alapítvány kuratóriumi elnöke, az Atipikus Tehetség Vándordíj alapítója.

30 éve, 1992 -óta dolgozik a magyar média különböző területein.

A Riporter Kerestetik verseny döntője után, 1997-2003 között, a Magyar Televízió műsorvezetője.
Több országos lap újságírójaként írt, 2015 óta a Rádió Bézs műsorvezető, szerkesztője.

Az Egy kávé Micivel c. műsor, színpadi talkshow műsorvezetőjeként 1000 interjú készítője.

Három könyve jelent meg, Szóvivők, Szóvivők újratöltve, MűSHOWrvezetők címmel. Szóvivőként, kommunikációs vezetőként is többek között nemzetközi eseményeken, hazai fesztiválokon, sőt a Príma Primissima Heves megyei Díjátadón és filmversenyeken is dolgozik.

A MagentaFilm Magyar Mobilvideo fesztivál és 2020 óta a Shoot4Earth /Forgass a Földért Nemzetközi Filmkészítő világjáték sajtófőnöke, háziasszonya.

Szakmai elismerésként 2017-ben a Szóvivők Sajtódíját kapta.

Szél Móni

újságíró, műsorvezető, a Forgass a Földért! világjáték alapítója

1991 óta dolgozom a média világában. 2008-ban átvehettem az első az Év Tolna Megyei Újságírója díjat elektronikus kategóriában. Jelenleg online területen és rádióban végzek szerkesztő-riporteri, hírszerkesztő-hírolvasói feladatokat. Hogy mit teszek a Földért? Fontosnak tartom az esővíz gyűjtését és felhasználását, az élelmiszerpazarlás nagyfokú csökkentését és  a gyalogos illetve tömegközlekedés előtérbe helyezését.

 

Schnell Zsuzsanna

(https://orcid.org/0000-0002-4207-5698)

Pécsi Tudományegyetem, Kultúra- és Társadalomtudományi Intézet Kultúraelméleti és Alkalmazott Kommunikációtudományi Tanszékének oktatója, a Személyiség Megismerés Kommunikáció Kutatócsoport vezetője.

 

Wehovszkyné Tóth Tímeának hívnak, Szekszárdon élek. Gáborral programozói munkám legelején találkoztam, nagyon megkedveltem, úgy érzem baráti kapcsolatunk van. Igyekeztem sokszor támogatni, melyet ő mindig viszonzott. A Forgass a Földért játék kezdettől fogva szívügyem, örülök, hogy a weboldal programozásával én is részese lehetek.